tiistai 24. marraskuuta 2015

Tale of tales


Kävimme katsomassa tale of tales elokuvan.Se oli lajiltaan fantasia. Mielestäni elokuva oli hyvä. Elokuvassa alkoi tapahtumaan alusta alkaen jotain eikä se ollut sellainen elokuva,missä kaikki tapahtuu vasta lopussa. Siinä tapahtui paljon sellaisia ällöttäviä asioita,joita kaikkien silmät ei kestä katsoa.Minua ei paljoa jäänyt mietityttämään tuollaiset kohtaukset.
Elokuva oli hyvin monimutkainen,sillä siinä oli ikäänkuin 3 eri tarinaa mutta ne kaikki liittyi silti jotenkin toisiinsa.Elokuvassa oli todella mielenkiintoisen näköisiä maisemia,sekä erinlaisia eläimiä mitä ei edes ole olemassa,toki sellaiset kuuluu fantasia leffoihin. Elokuvaan sisältyi sekä huumoria että draamaa.Monipuolisuus oli tässä leffassa hyvä asia. Itse pidän eniten komedia sekä kauhuleffoista. En ole ennen katsonut oikeastaan fantasia elokuvia,joten yllätyin että nekin voi olla hyviä. Elokuva herätti minussa kysymyksiä,miten ihminen voikaan uhrautua toisen puolesta sekä miten erinlailla ihmiset elävät eri olosuhteissa.Pidin elokuvassa myös siitä kun se perustui vanhaan aikaan,eikä ollut mitään nykyteknologia fantasiaa.Elokuvaan sisältyi juuri kaikkea jännittävän näköisia kohtauksia sekä ihmeellisiä asioita.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen arvostelu elokuvasta, joka ei ollut helpoimmasta päästä. Olet miettinyt elokuvan rakennetta, genreä, henkilöhahmoja ym. ym. Todella hyvä Amanda :)

    VastaaPoista